برگزاري کلاس سرآشپزان و آشپزان هتل‏هاي پارس

مديرعامل گروه هتل‏هاي پارس با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn) گفت: يکي از مواردي که در جذب گردشگر به هتل تاثير و نقش مستقيم دارد کيفيت غذا است.

«جمشيد حمزه‏زاده» اين کارگاه آموزشي را 5 روزه خواند و افزود: سرآشپزان و آشپزان هتل‏ها بايد حتما از مهارت‏هاي حرفه‏اي برخوردار باشند و برگزاري اين ورک شاپ (کارگاه عملي) در همين راستا صورت گرفته است.

وي با اشاره به حضور اساتيد مطرح آشپزي کشور در اين کلاس‏ها بيان کرد: اين کلاس‏ها با همکاري اساتيد مطرح آشپزي دانشگاه‏هاي کشور برگزار و به شرکت‏کنندگان نيز گواهي حضور ارائه مي‏شود.
/120/الف

انتهای پیام/

کد خبر 1391101930